25-02-2016

Het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV) heeft een nieuwe website. De oude was nog van 2008 en het LZV heeft zich intussen sterk ontwikkeld. De Basis maakt deel uit van het LZV.

Bezoek de website met www.lzv-groep.nl.

Wat meteen opvalt bij de nieuwe site, zijn de grote portretten van mensen die je recht in de ogen kijken. Van veteranen, maar ook van hulpverleners en zelfs de voormalig IGK, LNTGENMARNS bd Ton van Ede. Het LZV wil niet alleen informeren, maar vooral communiceren. Op een moment dat de wereld voor (potentiële) cliënten misschien angstig en verwarrend is. Voor die mensen is er steeds dezelfde boodschap: heb vertrouwen!

Direct op de homepage al staat ook een helder overzicht van de twaalf instellingen die bij het LZV zijn aangesloten, met daarachter eigen pagina's. De site biedt ook een interactieve landkaart van Google met daarop een geografisch overzicht van alle zorgadressen binnen het LZV. Natuurlijk wordt ook een toelichting geboden op de organisatie van de keten en de wijze waarop de twaalf instellingen samenwerken.