25-02-2016

De update van de Basis-website is klaar. Die biedt nieuwe looks en functies en een spectaculaire wandeling door de Basis.

De oude website was van 2009 en stoelde nog op de behoeften van die tijd, namelijk een aanzet en ondersteuning voor de toen ingezette verbreding. De nieuwe update is voorafgegaan door een onderzoek naar het gebruik van de oude site. De pagina's voor aanmelden en over de organisatie zelf waren het meest populair. Daar zijn we blij mee. Maar door de veranderingen binnen de organisatie, kon niet alle informatie meer overzichtelijk op die site geplaatst worden. Dat maakte de site ook rommelig.

Twee klikken
De update biedt vooral meer efficiency bij het aanmelden voor onze activiteiten. Deelnemers komen met twee klikken bij een voor hen geselecteerd aanbod (per opdrachtgever). Door het groeiend aantal opdrachtgevers geen overbodige luxe. Er is ook meer aandacht voor de Basis zelf en dan speciaal het nieuwe gebouw.Bezoekers kunnen het gebouw virtueel bezoeken met Businessview, een variant op Streetview van Google. Tenslotte is in de vormgeving meer rekening gehouden met viewings op tablets en smartphones.