04-11-2019

Deze maand is de nieuwe activiteitengids 2020 van de BNMO verschenen met daarin opgenomen het jaaraanbod aan begeleidingsprogramma's.

Deze papieren gids valt traditiegetrouw bij de leden van de BNMO op de deurmat. Deelnemers meldden zich doorgaans op twee manieren aan; via de website van de Basis of via een papieren inschrijfformulier.

Let op: met ingang van 1 januari 2020 verandert deze gang van zaken. Deelnemers kunnen zich voor nieuwe programma’s niet meer via de website van de Basis aanmelden maar alleen rechtstreeks via de website van de BNMO (www.bnmo.nl).

Voor inschrijvingen geldt overigens dat de nadrukkelijke voorkeur uitgaat naar online inschrijvingen. Wilt u toch aanmelden via een papieren inschrijfformulier dan kan dat natuurlijk, dit verandert niet. Voor de programma’s die al gepland staan tot het einde van dit jaar verandert er ook niets in de aanmeldprocedure.

De collega’s van de Servicedesk van de Basis staan u graag te woord als u vragen heeft. Zij blijven in geval van vragen uw onveranderde aanspreekpunt. Ook blijven zij uw aanmeldingsformulieren verwerken. De Servicedesk is te bereiken via telefoonnummer 0343-474200 of per e-mail servicedesk@de-basis.nl