12-03-2020

Het kabinet heeft deze maand een aantal maatregelen omtrent het coronavirus aangekondigd die onze dienstverlening raken.

De meest ingrijpende maatregel voor onze dienstverlening in Doorn is dat in het gehele land bijeenkomsten zijn afgelast om meer besmettingen met het virus te voorkomen. De aangekondigde maatregelen gelden zonder tegenbericht tot 1 juni. Voor onze locatie in Doorn geldt dat wij deze dringende adviezen opvolgen en ons genoodzaakt zien om alle  bijeenkomsten voor de komende tijd af te gelasten.

Bij vragen aan de Basis over uw programma of training kunt u contact opnemen met de medewerkers van onze Servicedesk, telefoonnummer 0343-474200 of per e-mail servicedesk@de-basis.nl. Als u de komende tijd deelneemt aan een activiteit bij de Basis, proberen wij u hierover de komende dagen persoonlijk te berichten. Voor vragen omtrent communicatie kunt u contact opnemen met Annemarie Klop, telefoonnummer 06-20446724. Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar de website van het RIVM. Bij algemene vragen kunt u ook bellen met het publieksinformatienummer 0800-1351. Heeft u een luisterend oor, advies of extra hulp nodig omdat u in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kunt u contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn (070-4455 888).