26-05-2020

Vanaf 1 juni mogen wij in Doorn in aangepaste vorm weer bijeenkomsten gaan organiseren.

Dit betekent wel dat wij voor onze dienstverlening de nodige aanpassingen moeten doorvoeren. Daarmee zijn wij op dit moment druk bezig. Zo geldt er een maximum aantal personen voor elke ruimte en hanteren wij 1,5 meter afstand tot elkaar. Iedereen desinfecteert zijn handen bij binnenkomst en meldt zich aan bij de receptie, waar je de nieuwe huisregels krijgt toegelicht.

Met deze huisregels volgen wij de adviezen van het RIVM, waarbij wij rekening houden met de op dat moment actuele stand van zaken. Dit betekent ook dat onze huisregels daardoor op het laatste moment aangepast kunnen worden. Wij vragen bezoekers dringend om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals een loopneus, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid of koorts. Dit vragen wij u ook als één van uw huisgenoten deze klachten ervaart.

Vanaf half juni kunnen wij vooralsnog ook weer begeleidingsprogramma’s voor de BNMO gaan verzorgen. Sommige programma’s kunnen, al dan niet in aangepaste vorm, doorgang vinden op de reeds eerder geplande datum. Er zijn echter ook programma’s waarvan de datum verschuift of die geheel komen te vervallen. Voor alle deelnemers die zich reeds hadden opgegeven voor deelname, geldt dat er vanuit de Basis contact met hen wordt gezocht om hun programma en de eventuele verschuivingen of annuleringen door te nemen. Voor kwetsbare ouderen van 70 jaar en ouder hebben wij op dit moment helaas de beslissing moeten nemen om hen voorlopig niet deel te laten nemen. Op de website van de BNMO kunt u ook meer informatie vinden over de programmering van de komende tijd.

Overal in het pand wordt nu rekening gehouden met een afstand van 1,5 meter tot elkaar. Dat geldt voor zowel het restaurant, het atrium als de diverse zalen. Wij hebben ons hygiënebeleid aangescherpt, op diverse plekken in het gebouw is desinfectiegel aanwezig, plastic handschoenen worden voorzien bij de diverse programma-onderdelen en er wordt vaker schoongemaakt in het gebouw. Met al deze maatregelen vertrouwen we erop dat wij u een veilig en aangenaam verblijf bij de Basis kunnen bieden.

Bij vragen aan de Basis over uw programma of training kunt u contact opnemen met de medewerkers van onze Servicedesk, telefoonnummer 0343-474200 of per e-mail servicedesk@de-basis.nl

Wij hopen u snel weer te kunnen begroeten in Doorn!