20-03-2019

Voor geüniformeerden, een weekend ontspannen in Doorn!

Wilt u er even uit om stoom af te blazen of om tot rust te komen? Boek dan nu een verblijf op basis van half pension in een van de prachtige hotelkamers in de Basis in Doorn voor 125 euro per persoon voor twee nachten.*

Deze aanbieding is bedoeld voor (gezinnen van) actieve of postactieve medewerkers van politie, defensie, brandweer en ambulance. U kunt zich inschrijven voor een van onderstaande data. U betaalt 125 euro per persoon voor twee nachten, inclusief 2x ontbijt en 2x een driegangendiner. Uitchecken is op de dag van vertrek mogelijk tot 11.00 uur.

Koningsdag
vrijdag 26 april vanaf 15.00 uur tot zondag 28 april.

Moederdag
vrijdag 10 mei vanaf 15.00 uur tot zondag 12 mei.

Hemelvaart
woensdag 29 mei vanaf 15.00 uur tot vrijdag 31 mei.

Reserveren?
Vul onderstaand aanmeldformulier in en geef aan in welke periode u wilt komen. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar servicedesk@de-basis.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer: 0343 - 47 42 00. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aankomst. U kunt bij ons niet betalen met creditcard. Bekijk ook onze folder voor meer informatie.

Aanhef:
Voorletters:
Roepnaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Met hoeveel personen/kinderen + leeftijd:
Vanuit welke ge├╝niformeerde beroepsgroep:
Welke periode:
Opmerkingen/speciale verzoeken:

 

*Let op: de Basis heeft een beperkt aantal kamers beschikbaar. Hierbij geldt het principe, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!