De Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en Dienstslachtoffers (BNMO) is de onafhankelijke belangenorganisatie voor beschadigde (ex)militairen en hun gezinnen.

De vereniging geeft juridische bijstand, is gesprekspartner van onder meer het ministerie van Defensie, organiseert regionale activiteiten, brengt het magazine de Kareoler uit en verzorgt in samenwerking met de Basis activiteiten.

> De BNMO is de oprichter (zie historie de Basis) en de belangrijkste klant van de Basis. De BNMO is gevestigd in het gebouw van de Basis in Doorn. De Basis biedt daar ook sinds vele jaren begeleidingsprogramma's aan de leden.

Programma's voor 2017
Hiernaast staan ook de begeleidingsprogramma's voor BNMO-leden voor 2017. Het aanbod staat ook in de dienstengids die de leden thuis hebben ontvangen. Die gids kunt u  hier downloaden. Het gaat om het aanbod voor het jaar 2017.

Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds met middelen uit de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij. Uw deelname aan deze loterijen wordt daarom van harte aanbevolen.
 
Activiteiten

Alle programma's 2017

 

Stimogtrainingen
 

Weet u aan welke programma's u wilt deelnemen, vul dan het inschrijfformulier in.

Inschrijfformulier