Let op, mogelijk extra reistijd!

Van januari tot mei 2020 vinden er werkzaamheden plaats aan de Amersfoortseweg in Doorn (N227). Houd u er bij uw bezoek aan de Basis rekening mee dat dit voor u extra reistijd met zich mee kan brengen.  De Amersfoortseweg wordt twee keer voor ongeveer 10 dagen volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor fietsers gelden dan omleidingsroutes. De eerste volledige afsluiting voor gemotoriseerd verkeer is van 17 tot uiterlijk 28 februari en de tweede vanaf 1 tot half april. Tijdens deze afsluitingen moeten bewoners, bezoekers en werkenden in Doorn-Noord omrijden via Leersum of Driebergen-Rijsenburg. Kijk voor meer informatie en voor de exacte tekeningen van de afsluitingen op de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug: https://www.heuvelrug.nl/amersfoortseweg

Vanuit Amsterdam, Arnhem en zuiden via A12
Vanuit Utrecht en Arnhem verlaat u de A12 bij afslag 20 Driebergen/Zeist. Beneden rechtsaf richting Driebergen en Doorn (N225). In Doorn ziet u bij een afslag naar links met voorsorteerstrook borden met 'de Basis/BNMO'. Na ongeveer 500 meter slaat weer linksaf bij de Oude Arnhemse Bovenweg. Na honderd meter is er een inrit voor de Basis naar rechts.

Vanuit noorden via A28 en oosten via A1 
Op verkeersplein Hoevelaken neemt u de afslag Utrecht/Amersfoort-zuid. Vervolgens de afslag Maarn/Amersfoort-zuid/Soest (N227). U volgt de N227 naar Maarn en vervolgens Doorn. In Doorn gaat u ter hoogte van de begraafplaats (aan uw rechterhand) rechtsaf de Willem de Zwijgerlaan in. Deze weg vervolgt u tot aan een voorrangskruising. Deze steekt u over en dan komt u op de 'Oude Arnhemse Bovenweg'. U gaat rechtdoor bij de kruising met de Woestduinlaan en na honderd meter is er een inrit voor de Basis naar rechts.

Op het terrein van de Basis kunt u gratis parkeren.

Uw navigatie-systeem
Het adres van de Basis is Willem van Lanschotlaan 1, Doorn.

 
Bij ons in het gebouw

Op virtuele verkenning!