Stichting de Basis, vestiging Zwolle

Hanzelaan 351-361, 8017 JM Zwolle (kantoorgebouw Spoorstate).
Telefoon 034 34 74 200. Ontvangst alleen op afspraak.

Met de trein
Verlaat NS-station Zwolle via uitgang Zuidzijde. U komt dan uit op de Hanzelaan die evenwijzig loopt met het spoor. Ga direct naar links (steek de weg niet over) en volg de Hanzelaan via de stoep. U loopt na enige minuten onder een voergangersbrug en een viaduct door. U vindt daarna het gebouw Spoorstate aan het eind van de weg aan de linkerkant.

Met de bus
Vanuit Zwolle - Er is een bushalte op drie minuten loopafstand van het gebouw Spoorstate aan de Hanzelaan: Hanzelanden Oost. Lijn 4 rijdt tussen de wijken Ittersumbroek en Holtenbroek.

Vanaf het NS-station Zwolle - Verlaat het station via de uitgang Centrum Westzijde. Neem hier lijn 2 (ri. Ittersumbroek) een stukje in de richting van Spoorstate. Stap uit bij de halte Van Karnebeektunnel. Deze straat komt uit op de Hanzelaan. U steekt de straat over en u gaat rechtsaf. U komt vanzelf uit bij Spoorstate. Het gebouw ligt aan de linkerkant van de Hanzelaan.

Met de auto
Neem op de A28 afslag 18/19: Zwolle-Zuid. Volg 'Ring Zuid' richting Almelo. U komt dan op de IJsselallee (N337). Na 2,2 km gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Dit is de Hanzelaan. Het gebouw Spoorstate ziet u op de hoek liggen. Na honderd meter rechts afslaan richting parkeerterrein en hoofdingang.

Spoorstate

 

Meer informatie

Meer weten over onze mogelijkheden? Wij bieden u een vrijblijvend gesprek.