Mogelijkheden voor hulpverlening


Veteraan, dienstslachtoffer of familie van en hulp nodig?
Neem 24/7 contact op met het Veteranenloket via telefoonnummer 088 334 00 00 of via info@veteranenloket.nl. Het Veteranenloket is een samenwerkingsverband van het Veteraneninstituut, het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen (LZV), het ABP, Het Veteranen Platform en het ministerie van Defensie. Het Veteraneninstituut voert het Veteranenloket uit.
> Ga naar de website van het Veteranenloket

Politiemedewerker, oud-medewerker of familie van en hulp nodig?
Neem 24/7 contact op met 24/7 Loket Politie via telefoonnummer 0800 12 18 of via info@247loket.nl. Dit loket functioneert naast de bestaande bedrijfsgezondheidsdienst van de Nationale Politie. Doordat het loket onafhankelijk is opgericht, vormt het een laagdrempelige plek voor hulpvragen of doorverwijzing, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
 

Brandweermedewerker, oud-medewerker of familie van en hulp nodig?
Neem op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact op met het Steunpunt Brandweer via telefoonnummer 0800 12 88 of via steunpuntbrandweer@de-basis.nl. Dit loket is een aanvullende voorziening op de interne zorglijn van de brandweer en biedt informatie, advies en kortdurende hulp na ingrijpende gebeurtenissen.
> Ga naar de website van de Brandweer

Ambulancemedewerker bij UMCG ambulancezorg, oud-medewerker of familie van en hulp nodig?
Neem op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact op met het Steunpunt Ambulance via telefoonnummer 0800 12 99 of via steunpuntambulance@de-basis.nl. Dit loket is een aanvullende voorziening op de interne zorglijn van de ambulancezorg UMCG en biedt informatie, advies en kortdurende hulp na ingrijpende gebeurtenissen.