In de sector Maatschappelijk werk & Begeleiding voor het regioteam Zuid hebben wij momenteel een vacature van 36 uur.

De functie
Je biedt psychosociale ondersteuning en begeleiding aan cliënten en hun omgeving of systeem, zowel individueel als in groepsverband. Je houdt intakegesprekken en analyseert psychosociale problematiek van de cliënten. Op basis daarvan verzamel, verwerk en analyseer je alle beschikbare informatie over de problematiek van de desbetreffende cliënten. In multidisciplinair verband stel je begeleidingsplannen op en voer je deze uit. Tijdens de uitvoering van het begeleidingsplan observeer, analyseer en evalueer je nauwkeurig het verloop. Mocht het nodig blijken te zijn, dan verwijs je cliënten door naar andere hulpverleners. Het vastleggen van relevante informatie in het cliëntensysteem, het opstellen van rapportages en de dossiervorming behoren ook tot jouw takenpakket. Daarnaast signaleer je de ontwikkelingen wat betreft de behoeften van de cliënten en denk je mee over hoe de producten en diensten van de Basis geoptimaliseerd kunnen worden. Het is een solistische functie waarin je werkzaam bent vanuit je werkplek thuis dan wel het regiokantoor in ‘s-Hertogenbosch. De regio waarin je werkzaamheden gaat verrichten is West-Brabant/Zeeland.

Waar ga je werken?
Stichting de Basis werkt, samen met ketenpartners vanuit het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen en andere organisaties binnen de context van de geüniformeerde wereld, in onze vestiging in Doorn. Dit is een centrum waar gastvrijheid op één staat en waar we actief verschillende partners uit de wereld van Defensie, politie en brandweer samen laten komen. De Basis beschikt over een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerd maatschappelijk werkers verdeeld over drie regio’s. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid komt tot uitdrukking in het duurzaam omgaan met mensen en middelen. Wij zijn een not-for-profit organisatie die in een belangrijke transitiefase zit. Ondanks onze not-for-profit aard moeten wij eigen subsidiëring en financiering realiseren. Hierdoor is een zakelijke sturing op resultaten, opbrengsten en kosten noodzakelijk.

Herken jij jezelf in het volgende profiel?
Je beschikt over het diploma maatschappelijk werk & dienstverlening op hbo-niveau. Je staat geregistreerd als maatschappelijk werker bij de Stichting Registerplein of je bent bereid dit te doen. Je bent in het bezit van rijbewijs B omdat je huisbezoeken aan cliënten brengt. Je hebt kennis van en ervaring met het begeleiden van cliënten die als gevolg van ingrijpende ervaringen psychosociale problemen hebben en je beschikt over kennis en ervaring met groepsdynamische processen. Ook ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van maatschappelijk werk. Om de functie goed uit te kunnen oefenen, ben je stressbestendig, klantgericht, bezit je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je in staat om je in te leven in de cliënten en heb je aandacht voor zelfzorg. Ervaring met één van de doelgroepen is een pré. Onze doelgroepen bestaan uit cliënten afkomstig uit geüniformeerde beroepen (Defensie, politie en brandweer) en oorlogsgetroffenen uit de tweede wereldoorlog. Je zult grotendeels werkzaam zijn voor de doelgroep veteranen. Tot slot herken je je in onze kernwaarden: open, actief, integer en zelfbewust.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie in een bijzondere omgeving! Een prettige werksfeer met betrokken en enthousiaste collega’s. Daarnaast een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard krijg jij alle faciliteiten om je werk goed te kunnen doen. Je start op basis van een jaarcontract. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Gehandicaptenzorg. De functie is gewaardeerd in FWG-schaal 55. Inschaling wordt gebaseerd op leeftijd en relevante werkervaring en zal tussen de € 2.662,- en € 3.928,- bruto per maand zijn op fulltime basis. Het beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding.

Interesse?
Je kunt je CV en motivatie vóór 28 juni as. aan ons mailen. Wil je meer informatie over de functie neem dan  contact op met Esther Kroet, teammanager, telefoonnummer: 06-3045 9634 of mailen of plaatsvervangend teammanager, Marieke Creemers, telefoonnummer: 06-2787 6084 of mailen.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 26 op ons regiokantoor in ‘s-Hertogenbosch.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.