Geen woorden maar paarden

Samen met een ervaren coach, zelf veteraan, ontdek je hoe paarden jou behulpzaam kunnen zijn bij het op zoek gaan naar eigen oplossingen voor vraagstukken als communicatie, contact maken, leiding geven, dienstbaar zijn, kwetsbaarheid, focus en werken vanuit denken of gevoel.

Paarden reageren instinctief, fysiek en altijd vanuit het hier en nu. Het paard reageert op jou en geeft je eigen non-verbale gedrag terug. Deze directe en oordeelloze feed-back verschaft daarmee voor zowel jou als de coach waardevolle informatie. Geen woorden maar paarden: ervaren, inplaats van ‘praten over’.

Paul (Bosnie-veteraan) begeleidt veteranen met de hulp van paarden: "Ik kom drie veel voorkomende situaties tegen: het uitsluiten van een pijnlijke gebeurtenis, het niet innemen van de plek in het gezin bij terugkomst van een missie of het richten op verleden waardoor er geen verbinding meer is met dat wat zich hier en nu afspeelt. Het in contact zijn met de paarden heeft mij rust en ruimte in m‘n hoofd en lijf opgeleverd. Voor mij was dit het begin van thuiskomen. Dit is wat ik iedere veteraan gun."

Maximaal tien deelnemers, voor de inwendige mens wordt gezorgd. Deze dag zal plaatsvinden in Doorn bij stichting de Basis met maximaal tien deelnemers voor de inwendige mens wordt gezorgd. Het programma gaat door bij minimaal zes inschrijvingen. Er geldt een eigen bijdrage van € 12,-. Aanmelding in volgorde van binnenkomst.

Geef je snel op! Vul het inschrijfformulier in op deze website.

 
Voor wie?

Alle veteranen.

Verder van belang

Datum: 27 oktober 2017.

Locatie: Stichting de Basis in Doorn.

Voor meer informatie bel: 0343 47 42 00.