Workshop

Coaching met Paarden voor Veteranen:

Geen woorden maar paarden

Samen met een ervaren coach, zelf veteraan, ontdek je hoe paarden jou behulpzaam kunnen zijn bij het op zoek gaan naar eigen oplossingen voor vraagstukken als communicatie, contact maken, leiding geven, dienstbaar zijn, kwetsbaarheid, focus en werken vanuit denken of gevoel.

Paarden reageren instinctief, fysiek en altijd vanuit het hier en nu. Het paard reageert op jou en geeft je eigen non-verbale gedrag terug. Deze directe en oordeelloze feed-back verschaft daarmee voor zowel jou als de coach waardevolle informatie. Geen woorden maar paarden: ervaren, in plaats van ‘praten over’.

Paul (Bosnie-veteraan) begeleidt veteranen met de hulp van paarden.

"Ik kom 3 veel voorkomende situaties tegen: het uitsluiten van een pijnlijke gebeurtenis, het niet innemen van de plek in het gezin bij terugkomst van een missie of het richten op verleden waardoor er geen verbinding meer is met dat wat zich hier en nu afspeelt. Het in contact zijn met de paarden heeft mij rust en ruimte in m‘n hoofd en lijf opgeleverd. Voor mij was dit het begin van thuiskomen. Dit is wat ik iedere veteraan gun."

Op 16-09-2017

of

Op 27-10-2017

Deze dag zal plaatsvinden in Doorn bij stichting de Basis met maximaal 10 deelnemers voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Praktische informatie: Het programma gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen. Er geldt een eigen bijdrage van € 12,-. Aanmelding in volgorde van binnenkomst.

Geef u snel op! Vul het inschrijfformulier in op de website: www.de-basis.nl. Meer informatie bel 0343 47 42 00.