U wilt graag andere vredesmissieveteranen en hun partners ontmoeten, maar niet te diep ingaan op wat u tijdens de uitzending hebt ervaren of op problemen die het gevolg zijn van de impact van uitzending. U zoekt juist afleiding van de dagelijkse beslommeringen en van wat u belast, door actief bezig te zijn op sportief of creatief gebied. U staat open om in de groep op zoek te gaan naar uw eigen kracht en een gezonde manier van leven.

Dit ontmoetende programma wordt gelijktijdig gepland naast het thematische programma voor vredesmissieveteranen en hun partners zodat u elkaar kunt ontmoeten. U en uw partner kunnen desgewenst ieder aan een andere variant deelnemen.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door het Veteraneninstituut.

 

Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het vfonds met middelen uit de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij. Uw deelname aan deze loterijen wordt daarom van harte aanbevolen.

 
Voor wie?

Voor vredesmissieveteranen met uitzendgerelateerde klachten en hun partners.

Verder van belang

Waar: de Basis in Doorn.
Duur: tweedaagse, vrijdagmiddag tot zondagmiddag.
Wanneer: 8-10 april, aanmelden voor 8 februari; 4-6 november, aanmelden voor 4 september.
Bijzonderheid: wanneer u zich voor het eerst aanmeldt voor dit programma, wordt er vooraf telefonisch contact met u opgenomen voor een kennismakingsgesprek.
Voor dit programma geldt een eigen bijdrage van € 12,- per dag.