De Basis ontwikkelt en biedt mentale begeleiding en trainingen op maat voor geïnteresseerden binnen ons werkveld. Wij bieden tevens een gastvrij verblijf bij ons in Doorn. Wilt u iets voor uw mensen of relaties organiseren bij de Basis? Hieronder vindt u meer informatie over onze zakelijke dienstverlening.Begeleiding

Het groepsmaatschappelijk werk van de Basis kan mensen met vergelijkbare klachten bij elkaar brengen om deze te delen. Ons maatschappelijk werk heeft tevens veel ervaring met individuele zorgverlening voor mensen met psychosociale klachten. Het loket maatschappelijk werk is een centraal en onafhankelijk meldpunt waar mensen terecht kunnen voor ondersteuning en advies bij psychosociale klachten. De Basis heeft ook veel ervaring met het organiseren van ervarings-gezins- en herdenkingsbijeenkomsten.

Groepsmaatschappelijk werk
Maatschappelijk werk, individuele zorgverlening
Loket maatschappelijk werk
Ervaringsbijeenkomsten en reünies
Gezinsbijeenkomsten
Herdenkingsbijeenkomsten

Trainingsaanbod

De Basis biedt ook trainingen, coaching en (individuele) hulverlening voor (oud-) medewerkers van onze doelgroepen. Dit is vaak maatwerk en betreft bijvoorbeeld trainingen voor leidinggevenden en teams collegiale opvang in hun signalerende en begeleidende rol.
In het trainingsaanbod van de Basis is de eigen leervisie verweven in de programma's. Deze visie geeft richting aan alle activiteiten om leren te bevorderen. Uit deze visie komt naar voren dat wij met ons trainingsaanbod graag willen inzetten op langdurige impact bij onze deelnemers t.o.v. traditionele trainingsvormen. Als je een combinatie maakt van traditioneel onderwijs en 'online onderwijs', spreek je van blended learning. Hiervoor heeft de Basis een eigen elektronische leeromgeving (ELO) gebouwd. Dit is een online platform waar de deelnemers van onze programma's toegang tot krijgen. In deze leeromgeving kunnen deelnemers niet alleen informatie vergaren, maar ook online samenwerken in opdrachten met andere deelnemers.

Trainen van weerbaarheid
Training politiebuddy
Collegiale ondersteuning basis
Collegiale ondersteuning verdiepend
Opvang en nazorg door leidinggevenden
Intervisie voor collegiale ondersteuningsteams
Teambuilding voor collegiale ondersteuningsteams

Accommodaties

Ons bijzondere pand in Doorn biedt moderne kantoorruimtes, vergaderzalen, ontmoetingsfaciliteiten en andere hospitality-voorzieningen, waarbij veel aandacht uitgaat naar behoeften en wensen van klanten. Of het nu gaat om reünies, vergaderingen, trainingen of symposia, het is allemaal mogelijk!

Onze inspirerende zalen
Ons ruimtelijke atrium
Ons gastvrije restaurant
Onze veelzijdige receptie
Ons comfortabele hotel

 
Meer informatie

Meer weten over onze mogelijkheden? Wij bieden u een vrijblijvend gesprek.

Beelden van de Basis